Καλώς ήρθατε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Colorwave!
Menu
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Gel

Filters
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

HHSimonsen Creative Glue 150ml

Το creative glue χαρίζει σούπερ δυνατό κράτημα και δίνει την ελαστικότητα που χρειάζεστε για να δώσετε ακριβώς το στυλ που επιθυμείτε ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας. Stay strong.

€ 18,90 € 15,12

Arren Maximum Styling Gel 150ml

To Arren Maximum Styling Gel προσφέρει έξτρα δυνατό κράτημα μακράς διάρκειας με έντονη λάμψη. Στεγνώνει άμεσα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις παλάμες και απλώστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά δημιουργώντας το επιθυμητό styling.

€ 10,00 € 8,00

Arren Black Styling Gel 150ml

To Arren Black Styling Gel έχει ελαφρύ κράτημα και αναδεικνύει το styling. Αφομοιώνεται πλήρως με φυσικό τρόπο, ενώ καλύπτει τα λευκά δίνοντάς τους τον κατάλληλο τόνο για φυσικό αποτέλεσμα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις παλάμες και απλώστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά δίνοντας το σχήμα που επιθυμείτε. Απομακρύνεται εύκολα με το λούσιμο. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Διατίθεται και σε καστανή απόχρωση.

€ 12,00 € 9,60

Arren Brown Styling Gel 150ml

To Arren Brown Styling Gel έχει ελαφρύ κράτημα και αναδεικνύει το styling. Αφομοιώνεται πλήρως με φυσικό τρόπο, ενώ καλύπτει τα λευκά δίνοντάς τους τον κατάλληλο τόνο για φυσικό αποτέλεσμα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις παλάμες και απλώστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά δίνοντας το σχήμα που επιθυμείτε. Απομακρύνεται εύκολα με το λούσιμο. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Διατίθεται και σε μαύρη απόχρωση.

€ 12,00 € 9,60