Καλώς ήρθατε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Colorwave!
Menu
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η Εταιρεία

Η Colorwave Inc δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων στελεχών της αγοράς, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του εμπορίου και συγκεκριμένα στην αγορά των καλλυντικών προϊόντων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκλειστικής εισαγωγής, εμπορίας, αποκλειστικής διανομής μαρκών και εμπορικής εκπροσώπησης, καλλυντικών προϊόντων, ειδών κομμωτηρίου και ειδών καλλωπισμού.

Απευθείας ή μέσα από το ανεπτυγμένο δίκτυο μεταπωλητών/συνεργατών της, η εταιρεία αντιπροσωπεύοντας επώνυμους οίκους του εξωτερικού, εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Το ανεπτυγμένο δίκτυο της περιλαμβάνει συνεργάτες στον χώρο του κομμωτηρίου/barber, σημεία επιλεκτικής πώλησης, ηλεκτρονικά καταστήματα, ινστιτούτα αισθητικής, κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, φαρμακεία και φαρμακαποθήκες.

Παραμένοντας σε διαρκή ενημέρωση για τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση τόσο νέων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις που επιτάσσει η αγορά.

Απευθυνόμαστε σε όλους με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, εφαρμόζοντας στις επιχειρηματικές και εμπορικές μας σχέσεις τον κανόνα της εμπιστοσύνης και του αμοιβαίου κέρδους, με σκοπό να χτίσουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με στόχο την κοινή ανάπτυξη και το κοινό όφελος.

Με εκτίμηση,

Colorwave Inc

office